miercuri, 21 octombrie 2015

Peek & Cloppenburg in Mega Mall Pantelimon

Retailerul german de fashion si-a deschis portile pe data de 29 septembrie 2015 in Mega Mall Pantelimon si ocupa aproximativ 5.000 metri pătrați, distribuiți pe 2 niveluri.

Cu ocazia inaugurării magazinului Peek & Cloppenburg, Mega Mall adaugă în portofoliul său cea mai mare reprezentanță Peek & Cloppenburg din România, acesta devenind unul dintre cele mai mari magazine de fashion din țară. Odată cu deschiderea magazinului, vizitatorii Mega Mall se vor putea bucura de aproape 500 de branduri în plus celor existente.Cu peste 60 de magazine în țara mamă și alte 45 de magazine în Austria și Europa Centrală și de Est, retailerul german a inaugurat în Mega Mall cel de-al treilea magazin din București și cel de-al patrulea din România. Magazinul are o suprafață impresionantă de aproximativ 5.000 metri pătrați, desfășurată pe 2 niveluri, nivelul 1 și parter, în zona atrium sud, iar accesul în magazin se face de pe ambele niveluri. 

Peek & Cloppenburg din Mega Mall gazduieste până la 500 de branduri, acoperind toate gamele de produse pentru bărbați, femei, cât și pentru copii: Hugo Boss, Michael Kors, Marc Cain, Ralph Lauren, CK, Gas, GC Fontana, Armani Jeans, Versace Collection, Love Moschino, Pierre Cardin, Brax, Levis, Wellensteyn, Marc O’Polo, Guess, Pepe Jeans, Diesel, G-Star Raw, Christian Berg, McNeal, Review și multe altele.

Din mixul de mărci bărbătești, bucureștenii pot găsi Marc O’Polo, Tommy Hilfiger, Hugo Boos cu brandurile Boss Orange și Boss Black, MCNEAL, REVIEW, Polo Ralph Lauren, Armani Jeans, iar dintre brandurile pentru femei, Marc Cain, Marco O’Polo, Hugo Boss cu brandul Boss Black, Gerry Weber, S.Oliver, Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger și Armani Jeans.

“Deschiderea celui mai mare Peek & Cloppenburg din România confirmă încă o dată faptul că Mega Mall face parte din elita centrelor comerciale ale Bucureștiului. Începând cu data de 1 octombrie, suntem mândri să venim în întâmpinarea publicului nostru cu aproape 500 de branduri în plus, toate acestea sub umbrela unuia dintre cei mai mari și apreciați retaileri de pe piața europeană” a declarat Camelia Ganga, Director Executiv NEPI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu